Érkezik Mae Muller debütáló albuma

A korong szeptemberben jelenik meg.

Mae Muller már több, mint 5 éve tevékenykedik a zeneiparban, a nevét pedig idén egész Európa megismerhette, hiszen ő képviselte hazáját, az Egyesült Királyságot a 2023-as Eurovíziós Dalfesztiválon. Bár a versenyen igencsak alulmarad, hiszen a 26-ból a nem éppen előkelő 25. helyet sikerült csak megszereznie, az I Wrote a Song című szerzeménye már a brit slágerlista top 10 legjobbjai között csücsül, a sikeren felbuzdulva pedig most bejelentette a debütáló albumát.

A Sorry I’m Late című korongon nem kevesebb, mint 17 dal kap majd helyet, köztük az Eurovízióra íródott slágere, a NEIKED-del és Polo G-vel közös Better Days, és az I Just Came To Dance is.

Alig várom, hogy a rajongóim, akik a kezdetektől velem vannak, hallhassák a lemezt, és azok, akik az Eurovíziós kalandom alatt támogattak, még több új zenémet ismerjék meg. Egy teljesen új oldalamat mutatom meg ezen az albumon: egy sebezhető oldalamat, amiről eddig nem beszéltem. Tudok erős, pimasz, magabiztos lenni, és néha vannak rossz napjaim is, amikor szomorú vagyok, de ez vagyok én… erőt ad, hogy mindkét oldalamat megmutathatom

– nyilatkozta az énekesnő.

Íme a lemez teljes dallistája:

  1. I Just Came To Dance
  2. Sorry Daniel
  3. Bitch With A Broken Heart
  4. I Wrote A Song
  5. Me, Myself & I
  6. Tatiana (feat. Dylan)
  7. Somebody New
  8. I Wish I Could Hate You
  9. Little Bit Sad
  10. MTJL
  11. Breathe
  12. Something Real
  13. Nervous (In A Good Way)
  14. Better Days (with NEIKED, feat. Polo G)
  15. Porn Lied To Us
  16. Miss America
  17. Written By A Woman

A Sorry I’m Late szeptember 15-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra.