Új zenével kezdi a nyarat Conan Gray

Íme a Never Ending Song!

Bár még egy év sem telt el azóta, hogy megjelent Conan Gray második albuma, máris új zenével örvendeztette meg a rajongóit. Megérkezett az énekes legújabb dala, mely a Never Ending Song címet kapta, és a ‘80-as évek hangzását idézi. A szerzemény igazán fülbemászó és rádióbarát, ami nem csoda, hiszen a slágergyáros Max Martin volt az egyik producere és a társszerzője.

Valami olyasmit akartam alkotni, ami hűen tükrözi, hogy ki is vagyok én jelenleg. Ünnepelni szerettem volna az érzelmeimet, nem pedig gyászolni őket. Csodálatos érzés, hogy a rajongóimmal együtt változunk és fejlődünk, a Never Ending Song pedig egy új fejezet kezdete. Remélem, átjön, hogy a készítése közben végig mosolyogtam. Boldog nyár elejét nektek

– nyilatkozta az énekes.

A dalhoz videó is forgott, mely tökéletesen átadja a track hangulatát, Conan pedig még táncol is benne.

Az énekes második albuma tavaly júniusban jelent meg Superache címmel, az év hátralévő részét pedig főként turnézással töltötte. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a harmadik korongja, de a szavaiból ítélve valószínűleg már nem kell rá sokat várni, és vidámabb lesz, mint az első kettő.