Megszületett Jessie J első gyermeke

Anyuka lett az énekesnő.

Idén januárban osztotta meg a nagyvilággal Jessie J, hogy első gyermekével várandós, most pedig újabb örömhír érkezett az énekesnő háza tájáról. Egy hete megszületett ugyanis a kisbabája, méghozzá egy kisfiú, ezt pedig egy megható poszttal tudatta a követőivel.

Jessie elmondása szerint ő és a csemetéje is jól vannak, egészségesek, és ennél boldogabb nem is lehetne.

Egy hete az egész életem megváltozott. Világra jött a kisfiam, a szívem pedig kétszeresére nőtt. El sem tudom mondani, hogy mit érzek. Szállok a szeretetben. Maga a csoda. Ő az összes valóra vált álmom, az egész világom. Mindketten jól vagyunk. Minden egyes pillanatot igyekszem magamba szívni, és még mindig nem hiszem el, hogy igazi, itt van, és az enyém. Hatalmas hálát érzek

– kezdte.

Az énekesnő megköszönte a rajongóinak a támogatásukat, és hogy végigkísérték vele a várandósságának útját, majd hozzátette, hogy egy időre most leteszi a telefonját, és kevesebbet fogjuk látni az Instagramon.

Nektek, akik végigkísértétek az utamat eddig a pillanatig: köszönöm a szüntelen támogatást és szeretetet, amit kaptam tőletek. Visszatérek az Instagramra, amint készen állok rá.

Jessie-nek az egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy édesanya lett, ezt pedig már 2018-ban megénekelte, ugyanis erről szól a Four Letter Word című dala.

Gratulálunk az énekesnőnek, és a legjobbakat kívánjuk neki!