Közös filmben láthatjuk Addison Rae-t és Ryan Reynolds-t

Beindulni látszik a TikTok sztár filmes karrierje.

Addison Rae zenei karrierje nem úgy alakult, ahogy azt ő tervezte, hiszen a 2021-es Obsessed című debütáló dala bukás volt, azóta pedig semmi mást nem hallhattunk tőle. A filmes karrierje azonban beindulni látszik, ugyanis már a harmadik alkotást jelentik be, melyben láthatjuk majd. Mi több, a legújabb filmben, amiben szerepet kapott, olyan sztárok mellett fog feltűnni, mint Ryan Reynolds, Aubrey Plaza, Jason Momoa, vagy éppen Vince Vaughn.

Az utazós kalandfilm az Animal Friends címet kapta, ám ezen kívül nem sokmindent lehet tudni róla. Annyi biztos, hogy egy félig animációs, félig élőszereplős hibrid lesz, csak úgy, mint például a 2019-es Pokémon – Pikachu, a detektív, az egyik főszereplő pedig Addison lesz.

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikorra tervezik a premiert, de valószínűleg jövőre nézhetjük majd az alkotást.

Addison első filmje 2021-ben érkezett meg a Netflixre A srác nem jár egyedül címmel, és bár a kritikusokat nem vette le a lábukról, jóval nagyobb sikert aratott, mint az ugyanebben az évben megjelent debütáló dala. Azóta szerepet kapott a Fashionista című ifjúsági filmben, illetve a Thanksgiving című thrillerben is, ami idénre várható.