Érkezik Zara Larsson és a Young Royals sztárjainak közös Netflix filmje

Először próbálja ki magát színészként a svéd énekesnő.

Zara Larsson már több, mint egy évtizede tevékenykedik a zeneiparban, és azóta slágert slágerre halmoz, most pedig a képernyőt is készül meghódítani. Érkezik ugyanis az énekesnő legelső filmje a Netflixre, mely az A Part of You címet kapta, és mellette még a Young Royals sztárjait, Edvin Rydingot és Felicia Maxime-t láthatjuk majd benne.

A forgatás jövő héten veszi kezdetét Svédország fővárosában, Stockholmban, az alkotás pedig jövőre, 2024-ben jelenik meg. A filmet Michaela Hamilton írta, és Sigge Eklund rendezi majd.

A történet az életről a halálról, és arról az érzésről szól, amikor majdnem kiugrik a szíved a helyéről, mindezt pedig egy 17 éves lány tapasztalatain keresztül mutatja be. Agnes (Felicia Maxime) nővérének, Juliának (Zara Larsson) mindene megvan, amiről Agnes álmodik: ő a legmenőbb csaj a suliban, ő a lelke minden bulinak, és Noellel (Edvin Ryding) jár. Agnes minden álma, hogy ő is ilyen lehessen. Amikor aztán megtörténik a lehető legrosszabb dolog, amit megtörténhet, Agnes világa a feje tetejére áll, és kénytelen lesz újraértelmezni önmagát. Hirtelen minden az övé lehet, amire valaha is vágyott, de milyen áron?

Edvint és Feliciát már láthattuk együtt a nagysikerű Young Royals című Netflix sorozatban, melynek hamarosan érkezik az utolsó évada, Zara pedig most mutatkozik be először színészként. Az alkotásban még feltűnik többek között Ida Engvoll, Mustafa Al-Mashhadani, Alva Bratt, Emil Hedayat, Olivia Essén, Nikki Hanselblad és Maxwell Cunningham is.