Ava Max és Bebe Rexha is a szomszédos UNTOLD-on

Bebe Rexha, Ava Max, FERG, WizTheMc, Alok, Eric Prydz, Topic, ZHU, Mathame, Sebastien Leger is az UNTOLD nevek között.

A román UNTOLD fesztivál újabb neveket jelentett be, akik még varázslatosabbá teszik majd a nyarat. A 8. felvonáson olyan előadók látogatnak el Erdély szívébe, mint Bebe Rexha, Ava Max, FERG, Years & Years, és WizTheMc. DJ fellépőkben sem lesz hiány: Alok, Eric Prydz, Topic, ZHU, Steve Aoki, Tujamo, és Fedde le Grand is ott lesznek a nagyszínpadon. Mathame, Amber Broos, Ann ClueKasiaSubleeCharliePrikuSit, és még sokan mások a Galaxy színpadon lépnek fel. Az UNTOLD idén augusztus 3. és 6. között kerül megrendezésre Kolozsváron.

A már korábban bejelentett fellépők között ott van az Imagine Dragons, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alesso, KSHMR, és Salvatore Ganacci is.

A Daydreaming színpadon színes dekorációk és tündérmesébe illő hangulat keveredik a deep house, tech, slow house, és a Ambiental műfajokkal olyan fellépők segítségével, mint Dubfire, Sebastien Leger (Modular LIVE Show), Acid Pauli, Daydreamers (Marwan, Dub FX & Woodnote), Oliver Koletzki, PAAX (Tulum), Parra For Cuva (LIVE) és még sokan mások.

A trance zenét is minden évben ünnepli az UNTOLD. Idén a Fortune színpadon, és olyan előadókkal, mint Markus Schulz, Andrew Rayel, Ben Gold, Ruben de Ronde, John O’Callaghan & Bryan Kearney pres. KEY4050 és még sokan mások.

Az Alchemy színpadot a nemzetközi trap, rap, hip-hop, dubstep, és breakbeat műfajok kedvelőinek ajánljuk, olyan fellépőkkel, mint Apashe, Borgore, Dub FX & Woodnote, Valentino Khan. 

Több, mint 250 nemzetközi és román előadó lép majd fel az UNTOLD 8. kiadásán idén nyáron. A fesztivál összemossa a valóságot és a képzelet világát, és 375 ezer látogatónak nyújt életreszóló élményt.

Az UNTOLD idén augusztus 3. és 6. között kerül megrendezésre Erdélyben, Kolozsváron – a jegyinfókat keressétek az untold.com oldalon.