Odaadó szerelemről álmodozik Nessa Barrett

A videóklip formájában is debütáló single egy ismét határokat feszegető, dögös alterpop hit lett, ami a húszas évei elején járó énekesnő sold-out young forever turnéján debütált. 

A szelídebb új sláger közvetlenül a vad, punk hangzásvilágú BANG BANG után érkezik, amiben a dübörgő gitárok és lüktető basszusok adják az ütemet. Barrett emellett 2022-ben olyan ütős zenéket is kihozott – a kritikusok által is elismert young forever albumáról -, mint a die first vagy tired of california.

Az extravagáns lány a mai napig több mint 1,3 milliárd streaminget halmozott fel és olyan jelentős listákon szerepelt, mint a Billboard “21 Under 21” rangsora, miközben az MTV VMA-n az Év Push Performance díjára is jelölték, temérdek más díj mellett.

A dal egy fantáziát elevenít meg egy olyan személyről, aki a megmentőd és a cowboyod is lehet egyben. Mindenki egy varázslatos, éteri szerelemről álmodozik, ezért tudom, hogy sokan fognak tudni kapcsolódni a számomhoz.

Olyan felvétellel, mint az american jesusBarrett garantáltan tovább száguld a világhírnév felé – csakúgy, ahogy a lenyűgöző, fordulatos videóklipben főszerepet alakító, motoros srác mögött.