Ekkor érkezik Selena Gomez sorozata, a Gyilkos a házban 3. évada

Augusztustól nézhetjük az új részeket.

2021-ben startolt el a Gyilkos a házban című sorozat Selena GomezSteve Martin és Martin Short főszereplésével, és azonnal hatalmas sikert aratott mind a nézők, mind a kritikusok köreiben. Természetesen hamar be is rendelték belőle a második, aztán a harmadik évadot, melynek nemrég fejeződött be a forgatása, most pedig arról is lehullott a lepel, mikor érkeznek az új részek.

Steve Martin és Martin Short egy eseményen vettek részt a napokban, ahol a közönségnek kikotyogták, hogy a széria az Egyesült Államokban augusztus 8-án tér vissza a Hulu-ra – vagyis hazánkban augusztus 9-től lesz nézhető a Disney+-on.

Az új epizódokban több új szereplőt is megismerhetünk. A már jól ismert kedvencek mellett feltűnik majd bennük többek között A Grace Klinika sztárja, Jesse WilliamsPaul RuddMeryl Streep, és az Emily Párizsban sztárja, Ashley Park is. 

A harmadik évad valószínűleg az első kettőhöz hasonlóan 10 részből fog állni, a történetéről azonban egyelőre nem sokat lehet tudni. Valószínűleg a második évad végén történt gyilkosság köré épül majd, a munkálatok során pedig Selenát egy esküvői ruhában kapták lencsevégre.