Eddigi legvidámabb albumával jelentkezett Bebe Rexha

Megérkezett az énekesnő harmadik korongja!

Bebe Rexha legnagyobb slágerei, mint az I’m a Mess, vagy éppen a G-Eazy-vel közös Me, Myself & I nem éppen arról híresek, hogy túlságosan vidámak lennének, ahogy az első két albuma, az Expectations és a Better Mistakes sem. Az énekesnőnél azonban most fordult a kocka, és a harmadik, Bebe című lemeze minden eddiginél boldogabb és felszabadultabb dalokkal van tele.

Nem meglepő ez a változás, hiszen elmondása szerint ő is boldogabb, mint eddig valaha.

Szerelmes vagyok, és azt csinálom, amit szeretek. Amíg zenélhetek, addig boldog leszek

– árulta el a Rolling Stone-nak.

A korongon összesen 12 dal kapott helyet, köztük a David Guettával közös megaslágere, az I’m Good (Blue), a Heart Wants What It Wants, a Snoop Dogg közreműködésével készült Satellite, vagy éppen a Call On Me.

Az első szerzemény, amit Bebe megírt az albumra, az a záródal, a Seasons volt, melyben a country-legendát, Dolly Partont is hallhatjuk, a duetthez pedig klip is forgott:

Az album készítése során próbáltam újra rátalálni a boldogságra, és ezt beletenni a zenémbe is. Nem is lehetnék hálásabb azokért az emberekért az életemben, akik segítettek idáig jutnom, és a rajongóimért, akik a végtelenségig támogatnak. Rengeteg szeretettel és boldogsággal árasztotok el engem. Remélem, legalább annyira szeretni fogjátok ezt a lemezt, mint én, hiszen erre a munkámra vagyok a legbüszkébb eddig

– írta az énekesnő a közösségi oldalain a megjelenés kapcsán.

Az énekesnő turnéra is indul a lemezzel, melynek keretein belül idén nyáron Európába is ellátogat, olyan városokba, mint London, Köln, Amszterdam, vagy éppen Malmö. A jegyinfókért katt ide!