Ekkor mutatják be a Vörös, fehér és királykék filmadaptációt

És az első posztert is megkaptuk.

Most végre kiderült, hogy mi történik amikor az Egyesült Államok elnökének fia és Anglia hercege szerelembe esik, ugyanis lerántották a leplet arról, hogy mikor mutatják be a Red, White & Royal Blue, vagyis a Vörös, fehér és királykék című filmet.

A Nicholas Galitzine és  Taylor Zakhar Perez nevével fémjelzett alkotás a Prime Video-ra érkezik hazánkban is, egy időben az amerikai, augusztus 11-ei premierrel. Az alkotás egyébként az ugyanezen a címen megjelent, 2019-es Casey McQuiston könyve alapján készült el.

A könyv hivatalos leírása a következő: Mi ​történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg? Mikor édesanyját megválaszják az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból (Taylor Zakhar Perez) azonnal afféle királyi herceg lesz amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiataloknak szóló színarany a marketingcsapat kezében. Csak egyetlen gond van vele: Alex ellenségeskedése egy valódi herceggel, Henryvel az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe jut egy fénykép Alex és Henry (Nicholas Galitzine) – a walesi trónörökös esküvőjén előadott – botrányos összecsapásáról, ez az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol. A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt akár Alex, akár Henry valaha várta volna. Hamarosan Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot? Miből merítsenek elég bátorságot, és lesz-e akkora hatalmuk, hogy azok legyenek, akiknek lenniük kell? Hogyan érjék el, hogy a valódi énjüket is kifejezhessék a politikai protokoll lépéseiben?

Hamarosan az első előzetesre is számíthatunk, erről a filmről először 2022-ben számoltunk be, itt.