© YouTube

Szétment gyermeke apjával Halsey

Napokkal ezelőtt otthagyta zenei kiadóját is.

Több, mint 3 együtt töltött év után különváltak Halsey és Alev Aydin útjai – erősítette meg a hírt a Billboard. Az ismeretlen források szerint nagyon nagy szükség volt erre a döntésre és nagyon örülnek, hogy meg tudták ezt lépni.

A párnak van egy közös gyermeke is, akit Halsey szeretne továbbra is nevelni, de mind a két fél nyitott arra, hogy egészséges, közös nevelést kapjon az egy éves fiuk. A hónap elején egyébként az énekesnő benyújtott néhány hivatalos papírt, melyben azt kéri a bíróságtól, hogy ő kapja az elsődleges felügyeleti jogot, de szerencsére arra is kitér, hogy közös felügyeleti jogot szeretnének kapni mind a ketten – előbbi csak formalitás, hogy az énekesnő tudjon szabadon utazni gyermekével, amikor éppen turnézik a világ körül.

Halsey 2021. elején jelentette be, hogy várandós első gyermekével és a gömbölyödő pocakjával készült képet megosztotta közösségi oldalain, és akkor erősítette meg kapcsolatát is Aydinnal. Napokkal ezelőtt pedig kiadóját is ott hagyta, ugyanis nem kapott elég támogatást és szabadságot tőlük.