Megérkezett a dal, ami felemésztette a TikTokot az elmúlt hetekben

Egy 1990-es dalt vesz alapul a track.

Kim Petras karrierjét szinte mondhatni megmentette a TikTok, amikor Sam Smith-szel közös dala, az Unholy letarolta a világot és még Grammy díjat is bezsebeltek érte – úgy tűnik, most a történelem megismételheti önmagát, ugyanis a most megjelent Alone hasonló utat tett meg eddig a népszerű videómegosztó oldalon.

A track egyébként egy 1990-ben megjelent Better Off Alone c. dalt – alább bele is lehet hallgatni ebbe is – veszi alapul, amihez például már David Guetta is hozzányúlt, mégpedig az ikonikus Play Hard c. dalában. Petras új szerzeményében a rap koronázatlan királynője, Nicki Minaj is jelen van. Az énekesnő azt mondta a raplegendáról, hogy konkrétan megváltoztatta az életét ez a pár másodperces rapbetét:

Olyan, mintha nem is lenne igaz, amikor azt mondja, hogy „It’s Barbie and it’s Kim Petras” – amikor meghallottam, sírtam, a földön feküdtem… majd Kim Petty-nek hív benne, a barátaim meg: „Hogy-hogy nem hívtunk így az egész életünkben?” Szóval sok tekintetben megváltoztatta az életemet ezzel a versszakkal, imádom őt, és mindig annyira inspirál [Nicki], hogy az hihetetlen. Nem tudom, hogyan csinálja, de ő a valaha volt legjobb!

@kimpetras “Alone” feat. @nickiminaj ♬ Kim Petras x Nicki Minaj _ Alone – kim petras