Negatív üzeneteket játszik le Ava Max magáról első turnéjának átvezetője alatt

Így int be az utálkozóknak az énekesnő.

Ava Max két nappal ezelőtt sikeresen belekezdett első világturnéjába, ami ironikusan, az On Tour (Finally) címet kapta, ami magyarul annyit tesz, hogy „Turnén (Végre)„. Az énekesnő legnagyobb slágereit játssza egyelőre az Egyesült Királyságban, illetve hamarosan Európában is, többek között Párizsban, Stockholmban, Milánóban vagy Berlinben is.

A dallista egyelőre úgy tűnik körülbelül 20 dalt tartalmaz, természetesen legnagyobb slágerei, mint a Sweet but Psycho, Kings & Queens, Salt, My Head & My Heart vagy a The Motto nem maradhatnak ki, de felcsendül először élőben a Belladonna vagy a TikTok miatt felkapott Not Your Barbie Girl is, illetve persze nem maradnak el az új lemez kedvencei sem, mint a Ghost, Cold as Ice, Maybe You’re The Problem vagy Dancing’s Done.

Az énekesnő egyébként felhasználta az ellene generálódott utálatot és negativitást, ugyanis amikor színpadra lépne Weapons c. dala előtt, több újságcikk címe, illetve televíziós bemondók hangja hallható, amelyek arról beszélnek, hogy az énekesnő egy senki, valószínűleg egy egyslágeres előadó és hogy mennyire olcsó az, ahogy másol mindenkit, sokak szerint ugye Lady Gaga-t. Így szép nyerni!