Ekkor érkezik az Eufória készítőjének és The Weekndnek a közös sorozata

Nem kell sokat várni az év egyik legizgalmasabb sorozatára.

Hosszas várakozás után végre bejelentette az HBO az év egyik legjobban várt sorozatának, a The Idolnak a premierdátumát, illetve egy vadonatúj előzetesbe is betekinthetünk ezáltal. A sorozat főszereplői között van The Weeknd, Lily-Rose Depp, Jennie a BLACKPINK-ből és Troye Sivan is, akik mind megjárták már a popszakma legmélyebb bugyrait.

A fentebbi gondolat pedig azért fontos, mert a teaser videó nagy kérdése, mely gondolat Troye Sivan karakterének száját hagyja el, az a „mikor is volt utoljára egy kibaszott igazi, belevaló, dögös, szenvedélyes pop-nagyasszony?” – majd pedig elindul Britney Spears ikonikus, Gimmie More c. dala. A sorozatról már korábban itt írtunk, de ha nem rémlene a történet, akkor egy gyors emlékezet frissítés erejéig: Jocelyn (Lily-Rose Depp) egy hírnévre éhes fiatal nő, aki át akarja venni a szórakoztatóipar feletti uralmat. Amikor találkozik Tedrosszal (The Weeknd), a hatalmas, szexmániás kultuszvezérrel, Jocelyn karrierje új magasságokba emelkedik: egy kibaszott igazi, belevaló, dögös, szenvedélyes pop-nagyasszony lesz.

A sorozat az Egyesült Államokban az HBO műsorán debütál majd június 4-én este 9 órakor, ez pedig azt eredményezi, hogy hazánkban valószínűleg június 5-én érkezik majd az HBO MAX felületére.