Újabb szóló anyagon dolgozik a 5SOS-ból ismert Luke Hemmings

2021-ben jelent meg szóló, debütáló lemeze.

2021. augusztus 13-án dobta piacra Luke Hemmings a When Facing the Things We Turn Away From című, nagyon személyes debütáló lemezét. Az idén újra Budapestre látogató 5 Seconds of Summer oszlopos tagja egyébként a 5SOS srácok néhány nappal ezelőtt megjelent The Feeling of Falling Upwards — Live from The Royal Albert Hall című élő felvételeket tartalmazó lemezének elkészítésében is sokat segédkezett. A srácok budapesti koncertjére már elindult a jegyelővétel, ezen a linken további infókat találtok.

Április 10-én jelent meg Luke theMAGAZINE interjúja, mely a következő mondatot dobta le a rajongókra:

Luke Hemmings, akiről mindannyian tudjuk, hogy az 5 Seconds of Summer együttes énekese, jelenleg néhány izgalmas szólóprojekten dolgozik.

Igaz, erről nem faggatták tovább, így pontos részleteket nem tudtunk meg, de annyi biztos, hogy az előadó szerint nagyon hasznos az, hogyha a tagok ki tudják élni kreativitásukat – legyen itt szó zenéről vagy más projektekről- és saját, személyes dolgaikat egyedül, akár szólóban, akár más formációkkal, ugyanis ezzel csak meghosszabbítják a banda életét.

Életem majdnem feléig az 5SOS-ben voltam. Szeretek a bandában lenni, és ők a testvéreim egy életre. Pozitív előnye annak, hogy külső projekteket fedezünk fel, akár zenével kapcsolatosak, akár nem, hogy csak támogatni fogja a zenekar élettartamát azáltal, hogy több személyes szabadságot biztosít számunkra.

Azt is kifejtette, hogy neki személyesen mennyire fontos az, hogy saját projektjein is dolgozhasson.

Az 5SOS egy olyan dolog, ami úgy érzem, hogy a rajongóké, akik évek óta támogatnak minket, és nem csak miénk. Megosztjuk a pillanatokat emberek ezreivel a koncertek során szerte a világon, és ez okoz igazi örömöt az életemben. A saját zenémet úgy érzem, mintha csak hozzám tartozna, és teljesen szabad az egész. Áldott vagyok, hogy mindkettő benne van az életemben, és ha megfelelő az időzítés, mindkettő a maga módján létezhet.

Végezetül pedig megosztotta azt is a nagyközönséggel, hogy milyen tanácsot adna fiatalkori énjének, aki lehet, néha elveszett volt, de mára megtalálta a helyét a világban és a legjobb rajongókkal veheti körül magát.

Azt mondanám a fiatalabb énemnek, hogy álljon meg, nézzen körül, és élvezze még egy kicsit. Annyiszor belezavarodok a stresszes és kellemetlen élményekbe, ezért azt mondanám magamnak, hogy a lehető legjobban merüljek el a lakhelyem ételeiben és kultúrájában. Szánj magadra néhány percet, hogy átéld, milyen kellemes és áldott életet élsz.