„Folyamatos vívódás van az előadókban, hogy feljebb jussanak” – exkluzív interjú PRIBELSZKI-vel

Megjelent PRIBELSZKI első, öt számból álló EP-je, HOTBOX címmel, az egy személyben előadó-dalszerző-producer-színész és gyártásvezető Norbi olyan társakat kért fel a projekthez, mint Curtis, az X-Faktor-győztes Alee, Závodi Marci azaz 9in9er, Hadas Alfréd. Sőt még egy fricska erejéig Gáspár Laci is beugrott a 9in9errel közös„telibeszarom”-hoz. A fiatal tehetség nem csak muzikalitását mutatja meg követőinek, hanem színészi képességeit is például a nem olyan régen az HBO MAX felületén debütált Szelfi Egyetemben Tóth Andi és Nagy Blanka oldalán. Mi pedig most debütáló középlemezének apropójából ültünk le beszélgetni az előadóval, ahol mesélt arról, hogy milyen volt elkészíteni az EP-t, elárulta, milyen tanácsot adna fiatal énjének, sőt még egy rejtett tehetségéről is lerántotta a leplet nekünk – exkluzív interjú PRIBELSZKI-vel.

Kipróbáltad már magad színészként és modellként is, most pedig a zeneiparban is tevékenykedsz – melyiket élvezed a legjobban csinálni és miért?

Előbb jött a színészet, mint a zene! De leginkább a zenében látom a teljes kiteljesedést. Ha eljátszok egy szerepet, nem igazán van lehetőségem megmutatni, hogy én ki vagyok, hanem inkább azt, hogy hogyan tudok eljátszani mást. Ugyanez a helyzet a modellkedésnél, csak egy bizonyos oldalam tudom megmutatni. A zene viszont teljesen kielégíti a kreativitásomat. 

Mik voltak a fő inspirációid a HOTBOX EP-d készítése során?

Sok produceri és gyártásvezetői melóm volt, így nem nagyon jött inspiráció a stúdiózáshoz. Fél évig voltam ebben a kisebb ihlet- és motivációhiányban, decemberben pedig, amikor ritkultak az egyéb projektet, úgy keltem fel, hogy bemegyek végre a stúdióba. Cél nélkül írtam és jöttek egymás után a dalok, két hét alatt több szám is elkészült, így úgy voltam vele, ha most nem, akkor soha nem jövök ki EP-vel. Szóval meg is született az első EP-m! 

Ha már kollaborációs EP, van olyan előadó, akivel még nem volt szerencséd közösen dolgozni, de nagyon szeretnél?

Azt hiszem, egy időre mindenkit kipipáltam! Hiszen Curtis-szel, Alee-val, Hadas Alfréddal, és Závodi Marcival azaz 9in9errel is készült kollab az EP-n, egy másik projekt kapcsán, pedig Tóth Andival

Melyik dalt volt a legnagyobb kihívás elkészítened az EP-ről?

Alee-val közös „Legenda leszek”-et. Egy műsorra készült és egy órát adtak megcsinálni beattel, szöveggel együtt. 

Melyik dalodat mutatnád meg egy olyan embernek, aki még nem ismeri a zenédet és miért pont azt?

Mindig mást mondanék valószínű, mert én is folyamatosan változok! Most éppen a „telibeszarom”-ot mondanám, egyrészt mert ez az egyik legfrissebb felvételem, nagyon szuper videóklip készült belőle, nagyon jó, bohókás trekk lett.

Nemrég jelent meg a Szelfi Egyetem című kisjátékfilm az HBO Max-en, amiben te vagy az egyik főszereplő. Mi az, ami először megfogott téged ebben a projektben?

A görbetükör, amit mutat a mai influenszerek és fiatalok felé. Úgy voltam vele, ez egy nagyon jó téma, és valakinek kinyithatja a szemét, hogy nem mindent az influenszerkedésnek kell feltennie! 

Mi a legkedvesebb emléked a forgatásról?

Elek Ferivel közös jelenetünk, amikor jól egymásnak feszültünk, épp próbáltunk a Szelfi Egyetem beléptetőkapuján átjutni Nagy Blankával (a filmben Anabellként szerepel). Őt amúgy is nagyon szeretem színészként, és szerintem zseniálisan alakított!

Készült két dalod is a filmhez, az egyik egy szólódal, a Face ID – ami jövő héten érkezik – és a már debütált, jelenleg YT-on a 19. legfelkapottabbak közt lévő, Ez nem szeretet című főcímdalt is te jegyzed Tóth Andival közösen. Milyen volt az Andival közös munka?

Andit már ismerem régóta, amióta pár éve egy társaságba kerültünk. Valahogy mégis most kereszteztük egymás útját a szakmában. Összességében csak pozitív tapasztalataim vannak: gyors, gördülékeny és profi volt vele a munka! 

Mi volt a legnagyobb kihívás a karriered során, amivel szembe kellett nézned?

Szerintem egy folyamatos vívódás van az előadókban, hogy feljebb jussanak. Olykor nehéz ezt legyőzni, talán ez egy életre szóló kihívást is jelent!

Van bármiféle rejtett tehetséged?

Le tudok menni állásból hídba! 😉

Mire vagy a legbüszkébb az eddigi karriered során?

Arra, hogy az évek alatt kitanultam önerőből mindent, hogy kell egy zenét nulláról 100%-osan elkészíteni.

Ha lenne egy időgéped, amivel visszamehetnél 2015-be és adhatnál az akkori énednek egy tanácsot, mi lenne az?

Akkor érettségiztem… várjunk csak… hát talán az, hogy legyek türelmesebb magammal, ne mérjem magamat nálam 10-15 évvel idősebb kollégákhoz, barátokhoz.

További érdekességekért, dalokért és videókért keresd fel PRIBELSZKI hivatalos oldalait!