Ő Lili Reinhart új párja

Ismét rátalált a szerelem a Riverdale sztárjára.

Lili Reinhart élete mostanában rengeteget változott, hiszen idén véget ér a Riverdale, melynek a forgatása az elmúlt hét évben a legtöbb idejét felemésztette, új projekteken dolgozik, és még a szerelem is rátalált. A színésznő új párja nem más, mint Jack Martin, aki főként TikTokerként ismert, de már színészként is kipróbálta magát.

A párt a hét elején a Los Angeles-t LAX reptéren kapták lencsevégre, ahonnan Lili járata indult. Jack segített neki vinni a bőröndjét, majd egy búcsúcsók is elcsattant közöttük.

Jack az amerikai NBC csatornán futó La Brea című sorozatban szerepel, de feltűnt már egy epizód erejéig a Bírónő, kérem! című alkotásban is. A TikTokon több, mint 832 ezer követőt tudhat magáénak.

Lilit idén láthatjuk utoljára Betty szerepében a Riverdale-ben, ugyanis augusztusban 6 év után véget ér a népszerű széria. A színésznő azonban ezután sem tervez eltűnni a nyilvánosság elől, mi több, nemrég elárulta, hogy hamarosan kezdetét veszi a következő projektje forgatása.

Egy roppant izgalmas karaktert fogok alakítani, aki teljesen más, mint Betty. Úgy érzem, az emberek örülni fognak, hogy más szerepben is láthatnak majd

– nyilatkozta.