Bombariadó miatt mondta le koncertjét Sabrina Carpenter

A Rolling Stone-nak erősítették meg az információt a hely rendőrök.

Sabrina Carpenter hamarosan Európába is ellátogat és élete leghosszabb EU/UK turnéját hozza el az Emails I Can’t Send Tour nevű koncertsorozatával – olyan városokban ad majd koncertet, mint London, Párizs, Brüsszel, Stockholm, Berlin vagy Köln. Jelenleg az Egyesült Államok nagyobb városait járja, de a helyi idő szerint hétfő esti koncertjét törölni kellett.

A rajongók már a helyszínen tartózkodtak és a soundcheck is megtörtént, sőt még az előzenekar is bemelegítette már a közönséget, amikor a Keller Auditorium dolgozói és a szervezők bejelentették, hogy előre nem látott körülmények miatt le kell mondaniuk a koncertet – melyet egyébként megpróbálnak majd pótolni a jövőben. Mint ahogy később kiderült, egy ismeretlen telefonáló fenyegette meg az eredeti helyszínt, ahol az énekesnő eredetileg fellépett volna aznap este, hogy fel fogja robbantani a helyet.

A koncertet eredetileg a Crystal Ballroomba tervezték, de mivel túl hamar elfogytak a jegyek, ezért korábban áthelyezték a Keller Auditoriumba. Az előbbi helyszín dolgozói értesítették a rendőrséget és az éppen koncertre készülődő szervezőket is a végső helyszínen. A szervezők pedig úgy gondolták, az a legbiztonságosabb, ha az eseményt lemondják.

Hogy ne keltsenek pánikot, nem pontosították a lemondás részleteit és megkértek mindenkit, hogy nyugodtan és lassan hagyják el a helyszínt és induljanak el otthonuk felé. Csak másnap, a Rolling Stone megkeresésére pontosított a helyi rendőrség, hogy valóban robbantással fenyegetőztek:

Noha a fenyegetés nem kifejezetten a Keller Auditoriumra irányult, Sabrina és a rendezvényszervezők egyetértettek abban, hogy elővigyázatosságból leállítják a műsort.

A rajongóknak egyébként az is feltűnt, hogy a helyi idő szerint kedden megtartandó, seattle-i koncert helyszíne még a koncert előtt megváltoztatta biztonsági szabályzatát és csak átlátszó táskákat engednek be a helyszínre.