Ariana Grande megszólalt a testét ért kritikákról: régen rengeteg antidepresszánst szedtem, és ittam is rájuk

Az énekesnő elárulta, hogy pár éve sokkal egészségtelenebbül élt, mint most.

Ariana Grande alakja megváltozott az elmúlt évek során, ez pedig a rajongóknak is feltűnt, akik aggódni kezdtek miatta. Sokan közülük úgy gondolták, hogy túl vékony az énekesnő, és attól féltek, hogy egy betegség állhat a háttérben, ugyanis szerintük nem néz ki egészségesnek az utóbbi időben. Az aggodalmukat a közösségi oldalakon is kifejezték, így nem meglepő, hogy magához Arihoz is eljutott. 

A sztár eddig nem reagált a kritikákra, most azonban egy hosszú és őszinte TikTok videóban fejtette ki a véleményét. Elmondása szerint nem gyakran csinál ilyet, mert nem szereti, és nem is jó benne, de úgy érezte, ezúttal muszáj megszólalnia.

Úgy gondolom, kedvesebbnek kéne lennünk, és nem kéne ennyire lazán vennünk, amikor mások testéről beszélünk. Még akkor is, ha szerinted valami jót mondasz, és bóknak szánod.

– kezdte.

Az énekesnő a saját testére is kitért, és elárulta, hogy régen sokkal egészségtelenebb volt, mint most.

Sokféleképpen lehet valaki szép, ugyanúgy, ahogy sokféleképpen lehet valaki egészséges is. Személy szerint, az a test, amihez a mostani testemet hasonlítjátok, a legegészségtelenebb változata volt a testemnek. Rengeteg antidepresszánst szedtem, és ittam is rájuk, nem figyeltem arra, hogy mit eszem, és az életem legmélyebb pontján voltam akkor, amikor ti úgy gondoljátok, hogy egészséges voltam. De igazából nem voltam egészséges.

Arra is kitért, hogy miért nyílt meg most ennyire őszintén.

Tudom, hogy nem kéne emiatt magyarázkodnom, de úgy gondolom, hogy ha őszintén megnyílok, abból valami jó sülhet ki. Nem is tudom.

A második dolog, amiért elkészítette ezt a videót, az az, hogy emlékeztesse az embereket: nem tudjuk, hogy mások min mennek éppen keresztül.

Soha nem tudhatod, hogy a másik min megy éppen keresztül. Még akkor is, ha szeretet és törődés vezérel, a másik ember valószínűleg dolgozik rajta. Soha nem tudhatod, ezért legyünk kedvesek egymással, és saját magunkkal is.

A videót Ari egy kedves üzenettel zárta:

Annyit akartam még mondani, hogy szeretlek titeket, és gyönyörűek vagytok, attól függetlenül, hogy éppen min mentek keresztül, mennyi a súlyotok, hogyan sminkeltek mostanában, milyen plasztikai műtétetek volt, vagy nem volt, vagy bármi ilyesmi.

@arianagrande

♬ original sound – arianagrande