Timothée Chalamet énekelni is fog a Bob Dylan életrajzi filmjében

Az is kiderült, mikor kezdenek el forgatni!

Nagyon kevés dologban nem jeleskedik Timothée Chalamet, ugyanis a rendezők sorra kapkodnak utána: nem olyan rég még a Dűne 2. részén dolgozott, előtte sokat hallattunk a Wonka c. alkotásról, most pedig beleveti magát A Complete Unknown-ba, ami egy Bob Dylan életrajzi film lesz.

James Mangold rendezi a Dylanről szóló alkotást – Mangold egyébként olyan címet tudhat magáénak, mint az Indiana Jones és a sors tárcsája, de ő lesz a felelőse az új Star Wars filmnek is. A Collider magazinnak árulta el, hogy a forgatást nem korábban, mint augusztusban kezdik csak el.

A másik érdekesség, hogy bizony énekhangját is hallhatjuk majd Chalamet-nek, ugyanis nem Dylan hangjára fog tátogni, hanem ő maga fogja felénekelni a részeket, amihez dalokat szeretnének aláfestésnek. Érdekesség, hogy a Wonka c. filmben is lesz néhány jelenet, ahol hangját kell majd hallattatnia.

2020 januárjában jelentették be a Bob Dylan életrajzi filmet, így több, mint 3 évvel később állnak csak neki a forgatásnak. Valószínűleg 2024 végénél korábban nem is láthatjuk majd.