Egy napon a mozis premierrel érkezik a Gyönyörű sorscsapás könyv filmes borítóval

Már előrendelhető a könyv is, filmes borítóval, magyar nyelven!

Már 2021 októberében beszámoltunk arról, hogy Dylan Sprouse és Virginia Gardner a Gyönyörű sorcsapás, vagyis a Beautiful Disaster filmadaptációjában kapott főszerepet. Majd bemutattuk az első, szinkronos előzetest is.

A Forum Hungary által a film hazai, mozis premierje 2023. április 13-án, vagyis jövőhét csütörtökön lesz, aznap pedig a Maxim Könyvkiadó piacra dobja a könyv új, filmes borítós kiadását is, melyen a fentebb is emlegetett színészek kaptak helyet.

Gyönyörű sorscsapában a rosszfiú Travis Maddox (Dylan) pontosan az, akire az egyetem elsőévesének, Abby Abernathynak (Virginia) szüksége van és el akar kerülni. Éjszakáit földalatti bokszmérkőzéseken tölti, napjait pedig a főiskolai campus utolsó évfolyamos tanulójaként tölti, és Abby nem akar közeledni Travishez. Abby ellenállása viszont felkeltette az érdeklődését, és Travis egyszerű fogadást ajánl neki: ha elveszíti a következő harcát, egy hónapig szexmentesnek kell maradnia. Ha nyer, Abbynek ugyanennyi ideig a lakásában kell laknia. Akárhogy is, Travisnek fogalma sincs arról, hogy Abby sötét múltja hamarosan felbukkan, és lehet, hogy végre találkozott a párjával.

könyv előrendelés kedvezményesen / mozis bemutató jegyfoglalás