Új könyvadaptációban kapott főszerepet Dylan Sprouse

A Miután összecsaptunk rendezője új filmje főszerepében láthatjuk.

Úgy tűnik egy újabb kasszasiker megvalósulásának lehetünk hamarosan szem és fültanúi, ugyanis a Deadline információi szerint Roger Kumble most Jamie Mcguire egyik népszerű könyvét hozza széles vászonra.

Rumble-nek, aki egyébként többek között a Miután összecsaptunk filmért volt felelős, most újra sikerült leszerződtetnie Dylan Sprouse-t, aki a Gyönyörű sorscsapás adaptációban a férfi főszerepet kapta meg. Ha Sprouse nem lenne elég, fényderült ki fogja játszani a női főszerepet is, aki nem más, mint Virginia Gardner, akit a nagyközönség a 2018-as Halloween c. filmből vagy a Runaways c. Marvel sorozatból ismerhet.

Rajtuk kívül még biztosan szerepelni fog az alkotásban Austin North (Outer Banks), Libe Barer (A szélhámos), Ethan Embry (Mindenütt nő) és Rob Ester (Miután) is. Az előkészületek már megkezdődtek Bulgáriában, hamarosan pedig maga a forgatás is kezdetét veszi.

A könyv cselekményének a leírása a következő:

Gyönyörű sorscsapás szinopszis

Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében – azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik.

Travis vézna testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti,