Jonas Brothers: nincs lehetetlen, ha a számodra legfontosabb emberek állnak melletted

Újabb ízelítő érkezett a banda közelgő albumáról.

Kicsit több, mint egy hónap múlva érkezik a Jonas Brothers legújabb albuma, mely nemes egyszerűséggel a The Album címet kapta, az első kislemez, a Wings pedig február végén jelent meg róla. Most egy újabb ízelítőt osztottak meg a srácok a korongról, méghozzá a Waffle House című dalt.

A szerzeményt már előadták élőben a hatalmas sikernek örvendő broadway-i rezidenciájuk során, és egyből a rajongók egyik kedvencévé vált.

Kiskorunkban mindig ott voltunk a Waffle House koncerteken, amik valóságos mentsvárrá váltak számunkra. Ott találtunk ki új ötleteket, és ott beszéltük meg a problémáinkat. Végül ott jöttünk rá, hogy bármit túlélhetünk, ha összetartunk. A Waffle House-t egy egyszerű, de erőteljes gondolat ihlette: az, hogy nincs lehetetlen, ha a számodra legfontosabb emberek állnak melletted. Nem egy étteremről szól a dal, hanem a szeretteiddel való találkozásról, és az álmaid megvalósításáról

– mesélte a banda.

A május 12-én érkező új lemezüket Jon Bellionnal közösen rakták össze, és egy teljesen új oldalukat mutatják meg rajta, teljesen új hangzásvilággal. A srácok utoljára tíz év kihagyás után 2019-ben dobtak piacra albumot, méghozzá a Happiness Begins-t, melyen olyan slágerek kaptak helyet, mint a Sucker, vagy éppen az Only Human.

A tesók a jelenleg is tartó rezidenciájuk után egy különleges koncerttel örvendeztetik meg a rajongóikat a New York-i Yankee Stadionban, ahol 5 lemezükről, beleértve a The Album-ot is, fognak régi és új dalokat játszani, ezt követően pedig a tervek szerint világkörüli turnéra indulnak majd.