Megérkezett Maisie Peters legújabb dala

Június 16-án megjelenő új albumáról, a ‘The Good Witch’-ről származik Maisie Peters legújabb kislemeze, a ‘Lost The Breakup’. Az énekesnő az albumot saját, kissé eltorzult szakítós albumának nevezte, amelyről az első kislemezt, a ‘Body Better’-t januárban osztotta meg. Ez az érzelmes dal a szakítás utáni felszínes bizonytalanságokból merített ihletet, amelyeket Maisie egy saját írású esszében részletesen kifejtett a Glamour UK számára.

Most a ‘Lost The Breakup’ című dallal oszt meg egy újabb pillanatképet szívfájdalma útjáról, amelyet Oscar Görres produkált. Ez a dal az erőt adó pillanatot ragadja meg, amikor Maisie ráébred, hogy jobban jött ki a szakításból, mint volt partnere.

Ha a ‘Body Better’ a legmélyebb pontomat tükrözte, a ‘Lost The Breakup’ azt az időszakot, amikor visszakapaszkodtam” – mondta Maisie. „Olyan érzés, mintha flitteres ruhába öltözve buliznál a legjobb barátaiddal, mint az olcsó pezsgő, az elkenődött rúzs és a hajnali 3-kor földre hullott hamburgerek. Ez egy megvalósítási dal, és talán ha énekled, valóra válik (nekem bevált).

Auklandben tartózkodva szerencsénk volt, hogy a Roundhead Studiosban egy különleges, intim, akusztikus előadásra invitálhattuk Maisie-t, ahol a ‘Body Better’ és a ‘John Hughes Movie’ című dalait is előadta. Nézd meg az alábbi videókat!