Meglepő dolgot árult el Shay Mitchell a Pretty Little Liars-ről

A sorozat ikonikus főcímdaláról mesélt a színésznő.

A Pretty Little Liars, vagy magyar címén a Hazug csajok társasága kétségkívül a 2010-es évek egyik legikonikusabb és legnépszerűbb sorozata, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy hét teljes évadot, és összesen 160 epizódot élt meg. A főcímdal pedig legalább annyira ikonikus, mint maga a széria, ugyanis kevés olyan alkotást tudunk mondani, aminek a történetéhez ennyire passzol a zenéje.

Könnyen hihetnénk azt, hogy a Secret című dal kifejezetten a sorozathoz készült, azonban Shay Mitchell, aki egyébként Emily karakterét alakította a képernyőn, most elárulta, hogy ez nem így van, és egy szereplőtársa ajánlotta a szerzeményt.

Ashley Benson javasolta a széria ikonikus főcímdalát. Meglepő módon a Secret a The Pierces-től nem kifejezetten a Pretty Little Liars-hez íródott, Ashley csak meghallotta, és úgy gondolta, tökéletesen illene hozzá

– írta a Facebook oldalán.

Mi több, a dal már három évvel a Pretty Little Liars premierje előtt megjelent: a Secret 2007-es, míg a széria 2010-ben startolt el.

Az szerzemény előadója egyébként a The Pierces nevű Los Angeles-i duó, ami a testvérpár Allisonból és Catherine-ből áll, és eredetileg a Thirteen Tales of Love and Revenge című lemezükön kapott helyet.

2020-ban aztán újradolgozták a dalt, méghozzá az HBO Max Pretty Little Liars: Original Sin, vagyis Hazug csajok társasága: Az eredendő bűn című spin-offja kedvéért, mely két évvel később, 2022-ben startolt el, és aminek már biztosan érkezik a második évada is.