Kiderült: ez lesz a Hazug csajok társasága: Eredendő bűn 2. évadának témája

A showrunner jelentette be a tematikát.

Roberto Aguirre-Sacasa, a sorozat fő készítője és mindenese osztotta meg Instagram oldalán a hírt, miszerint a Hazug csajok társasága: Eredendő bűn 2. évadában egy kicsit megmozgatják az állóvizet és a főszereplők egy más settingben próbálhatják ki magukat.

Szeptemberben rendelték be a siker-sorozat spinoffjának 2. évadát, csupán néhány héttel azután, hogy a sorozat 1. évada lement volna. Vicces kedvükben lehettek a készítők, ugyanis Halloween estéjén csak a készítő Instagram oldalára került ki a hír, a sorozat hivatlos plafromjai nem számoltak be róla, ezzel kedveskedve az igazi rajongóknak.

Boldog Halloweent! Lehet, hogy még csak október van, de sosem elég korai egy jó kis nyaraláson gondolkodni. Vagy a Millwood középsuli hazudozóinak….?️?????????????‍♀️???️???⌛️?️☠️

Akinek nem lenen egyértelmű, a szöveget a képpel kell befejezni, ami azt jelenti, hogy a lányok nyári iskolába kerülnek majd, vagy legalább valami hasonlóba – könnyen lehet, büntetésüket töltik ott, vagy felzárkóztatásra van szükségük.