Charlie Puth és Sabrina Carpenter egy párt alkotnak Charlie vadiúj videóklipjében

Nagyon sikeres önéletrajzi stúdióalbumát, a CHARLIE-t követően a Grammy-díjas producer-dalszerző-énekes, Charlie Puth új felvétellel tér vissza, amihez a háromszoros Grammy-díjas és többszörös platinalemezes Dan + Shay country duója is becsatlakozott. A That’s Not How This Works a szakítás nehéz pillanatait önti egy lendületes, lágy dalba, amit maga Charlie és Sabrina Carpenter mutat be eszméletlen hitelesen a számhoz tartozó videóklipben és egy extra rövidfilmen is! 

Puth producere és írója, valamint Dan Smyers-szel közösen írt That’s Not How This Works Puth szenvedélyes szólóénekével kezdődik zongorakísérettel elbeszélve egy kapcsolat végét. A kiadvány folytatja finom lendületét, amibe country vezérelt, harmonikus komplementerként száll be a páros, Dan + Shay.

Phillip R. Lopez rendezésében készült egy hivatalos videóklip is, amiben Sabrina Carpenter énekes, dalszerző és színésznő és Puth egy mérgező kapcsolat magas és mélypontjait mutatják be, sőt egy külön rövidfilm is készült a megjelenést megelőzően, amelyben mélyebb betekintést kaphatunk a pár életébe és a két sztár valósághű színészi játékába.