Egy napon lép fel INNA és Alexandra Stan Szegeden, a Deja Vu Fesztiválon

Újabb neveket és napi bontást jelentett be a szegedi fesztivál!

Már csak kevesebb mint, három hónap van csak hátra, és elstartol a tizedik, jubileumi Deja Vu Fesztivál! Ez alkalomból 10 világsztár látogat el az Újszegedi Partfürdőre, hogy felidézze legnagyobb slágereit, a ‘80-as, ‘90-es és 2000-es évekből.

A már eddig bejelentett nevek mellé tizedikként csatlakozik a rendezvény vendégei által Szeged bulihimnuszának választott Sing Hallujah című dal előadója, Dr Alban. Emellett nyilvánosságra került a napi bontás is, illetve az is kiderül, hogy olyan magyar sztárokkal bulizhatunk Magyarország legnagyobb retro fesztiválján, mint az Ámokfutók, a Kozmix, az Irígy Hónaljmirigy, a Bon-Bon és Csordás Tibi, Rakonczai Imre, de a lemezjátszók mögé lép majd DJ Dominique, Sterbinszky, Bárány Attila, Peat Jr, Náksi Attila, Erős és Spigiboy is, valamint a szegedi legendák közül már biztos, hogy láthatjuk Joer-t, Bigiboy-t, Molnárbé-t és Gabriel B-t, valamint két közkedvelt partysorozat is csatlakozott a rendezvényhez: a Millennium Kids és a Wannabe.

A napi bontásból megtudhattuk, hogy a két román világsztár, INNA és Alexandra Stan egy napon, június 3-én lép majd színpadra a fesztiválon.

Íme a teljes napi bontás:

Idén a kiváló fellépők és világsztárok mellett nagy hangsúlyt kap majd a visszaemlékezés is az elmúlt 10 évre, így rengeteg meglepetéssel készülünk a fesztiválra, ahol eddig soha nem látott látványelemek, és exkluzív show színesíti majd az előadók koncertjeit

– árulta el Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója.

A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő lesz, ahol 3 napon át több helyszínen tart majd a buli, délutántól egészen hajnalig.

A bejelentett fellépőkkel és napi bontással egyidőben elindul a napi jegyek értékesítése is, amit most early bird áron 12.990 forintért lehet megvásárolni 18.990 forint helyett, de aki az egész fesztiválon ott bulizna, továbbra is elérhetőek bérletek 26.990 forintos áron 32.000 forint helyett. Jegyet váltani online lehet a www.dejavufesztival.hu oldalon.

Tehát idén is vár mindenkit a Deja Vu Fesztivál, június 1-től 3-ig, csütörtöktől szombatig az Újszegedi Partfürdőn – hangolódásképpen csekkold a tavalyi aftermovie-t!