Rá sem ismersz Melanie Martinezre – visszatért az előadó!

Megérkezett Melanie Martinez tabukat döntögető koncepciólemeze!

Az avantgárd pop, kinetikus a dobok és az elektronikus elemek jegyében írt PORTALS-ban Melanie Martinez egy teljesen új koncepciót feszeget és eltemeti régi önmagát, illetve a „crybaby” imidzsét. A korong nyitódala, a DEATH, a közelmúltban történelmet írt, mint Martinez első saját szerzeménye, amely a Billboard Hot 100-án debütált. A DEATH-et videóklip is kíséri, amit maga Martinez rendezett és tervezett, beleértve a jelmezeket – jelenleg a YouTube felkapott lenépszerűbb zenei videók toplistájának első helyén áll, mindössze egy hét alatt a hivatalos premier után több mint 8 millió nézővel.

Miután néhány évig belemerültem a „past life regression” módszerrel foglalkozó, hipnoterápiás könyvekbe, ihletet kaptam, hogy megalkossak egy koncepcióalbumot, ami az egyik legtiltottabb témát járja körül, a halált. Ennek a lemeznek az a küldetése, hogy a valódi összetartozás és halhatatlanság szemszögét mutassa be. Az album a halállal (DEATH) kezdődik és az anyaméhben (WOMB) ér véget, de önmagában egy körforgást is jelent, ami örök. Ugyanúgy, ahogy a mi életünk is ismétlődik.

PORTALS Melanie első LP-je közel négy év után a 2 milliárdos streamelést elérő, második albuma, a K-12 után, amely 2019. szeptemberi megjelenése után szenzációnak bizonyult – a hozzá készült filmet pedig hazánkban forgatták.

Lehet, hogy Cry Baby meghalt, de egy vadonatúj formában életre is kelt.