Még egy lépéssel közelebb kerültünk Hailee Steinfeld első albumához

Íme a SunKissing!

Hailee Steinfeld nem sieti el a debütáló albuma megjelenését, ugyanis lassan 8 éve tevékenykedik a zeneiparban is, de az első lemeze egyelőre nem jelent meg. Most azonban még egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, ugyanis megérkezett az énekes-színésznő legújabb kislemeze, mely a SunKissing címet kapta.

A szerzeményben minden összetevő megvan, ami egy jó nyári slágerhez elengedhetetlen: pörgős zenei alap, fülbemászó refrén, és a vízparti, fülledt nyárestéket idéző nosztalgikus hangulat.

Az előadó elmondása szerint a SunKissing az első ízelítő abból, hogy mire számíthatunk tőle a jövőben, és azt is hozzátette, hogy rengeteg dologra.

Most létrehoztam egy egész univerzumot a zenémmel, amire eddig nem volt lehetőségem. Egyszerre színészkedem és zenélek is, így eddig főleg csak kislemezeim jelentek meg itt-ott, elszórva. Most először sikerült építenem egy teljes világot, és alig várom, hogy megmutathassam mindenkinek

– árulta el a Grammy.com-nak.

Hailee legutóbbi dala tavaly ősszel jelent meg Coast címmel, előtte pedig 2020-ban dobta piacra második EP-jét, Half Written Story-t. Arról egyelőre nincs hír, hogy az első teljes lemeze mikor érkezik.