Irdatlan hosszú Lana Del Rey egyik új dalának a címe – megérkezett az énekesnő kilencedik lemeze

Íme a Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd!

Kicsit kevesebb, mint négy hónappal azután, hogy bejelentette kilencedik albumát Lana Del Rey, most végre meg is érkezett! A korong az eléggé hosszú Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd címet kapta, és összesen 16 dal kapott rajta helyet. Az anyag így csaknem 1 óra 20 perces, ugyanis a legtöbb track átlagosan 5 perces, de az A&W például 7 perc 14 másodpercen keresztül fut.

Nem a címadó dal az egyetlen szerzemény, aminek nem éppen rövid a címe, ugyanis az egyik dal a következő névre lett keresztelve: Grandfather please stand on the shoulders of my father while he’s deep-sea fishing.

Több közreműködés és található a korongon, és az énekesnő olyan előadókkal dolgozott, mint Jon Bastite, SYML, RIOPY, Father John Misty, Bleachers, vagy éppen Tommy Genesis.

Lana utoljára 2021-ban jelentkezett új albummal, azonban akkor egy éven belül kettőt is piacra dobott: a Chemtrails over the Country Club-ot és a Blue Banisters-t.

Az előadó idén nyáron a színpadra is visszatér és fesztiválokon is fellép, így reméljük, a közelünkben is elcsíphetjük majd élőben.