Itt a legelszállósabb zene PRIBELSZKI érkező korongjáról!

Akárcsak egy puha kanapéba, úgy süppedünk PRIBELSZKI kényelmes R’n’B-s beatjeinek párnájába. A „Magasan a mélyben” a raptehetséggel, Hadas Alfréddal közösen készült egy egyedi humorral fűszerezett videóklip kíséretében! Az április 13-án érkező ’HOTBOX’ című kollaborációs EP-n ez a szám is feltűnik, úgy ahogy az eddig felfedett Curtis-szel és Alee-val közös trekkek is.

Miután Curtis-szel debütált a „Beszedem a pénzt” című közösével PRIBELSZKI, és folytatta Alee-val „Legenda leszek” című a régi iskola jegyében írt rapszámával ötszámos EP-felvezetését, ezúttal kicsit más hangzást vitt bele az alkotás során lemezébe a rapper-dalszerző-producer, amelyben Hadas Alfrédotkérte fel partnerként. 

A páros mindkét tagjáról elmondhatjuk, hogy kilépett a komfortzónájából, ugyanis a hiphop jóval melodikusabb végét fogták meg a srácok, és milyen jól tették! A„Magasan a mélyben” című újdonságot ugyanis egy bensőség, upbeat atmoszférában találjuk, amit egy komikus fekete-fehér vizuálba csomagolt a megapáros.