Így reagált Harry Styles a félresikerült Grammy fellépésére

Nem akadt ki a felelősökre az énekes.

Kicsit több, mint egy hónapja került megrendezésre az idei Grammy-gála, melyen Harry Styles is színpadra lépett, amellett, hogy egy pár díjat is bezsebelt. Az énekes öröme azonban nem volt felhőtlen, ugyanis a fellépésébe hatalmas baki csúszott: a forgó kisszínpada az ellenkező irányba kezdett el forogni, mint ahogy azt a próbákon begyakorolták a táncosaival, így ott, helyben, élő adásban kellett improvizáliuk az egyébként is összetett koreográfiát.

Több táncos is megszólalt az eset kapcsán a közösségi felületeiken, és elmesélték, hogyan élték meg váratlan a helyzetet, azonban azt nem tudtuk, hogy maga Harry hogy reagált rá – egészen eddig. 

A Grammy díszlettervezője, Julio Himede árulta el a BBC-nek, hogy az énekes ahelyett, hogy kiakadt volna a felelősökre, vagy hibáztatta volna őket, még beszélt is velük, hogy megkérdezze, hogy vannak.

Az eset után felhívta a csapatot, akik a fellépésen dolgoztak, és megkérdezte, hogy jól vannak-e

– mesélte.

A díszlettervező hozzátette, hogy szörnyű volt nézni, ahogy félresiklik a produkció, ugyanakkor lenyűgözőnek tartja, hogy ennek ellenére is sikerült Harry-éknek a legjobbat kihozniuk belőle.

A próbákon tökéletes volt a fellépés. Élőben pedig csak ültem, és ámultam, ahogy Harry és a táncosok megbirkóztak a problémával. Az, hogy még így, ellenkező irányba is végig tudták csinálni, egyszerűen elképesztő.

Az énekes egyébként az As It Was című slágerével lépett színpadra az est folyamán, és két díjat is hazavitt, méghozzá az év albumának és az év popalbumának járó szobrocskákat a Harry’s House című lemezéért.