Hatalmas baki csúszott Harry Styles Grammy fellépésébe – két volt bandatársa is gratulált a díjaihoz

Az énekes és csapata profin kezelte a helyzetet.

Emlékezetes hétvégét tudhat maga mögött Harry Styles: az idei Grammy-díjátadón ugyanis amellett, hogy fellépett, 2 szobrocskát is bezsebelt, köztük az év albumának járót. Szemmel láthatóan őt magát is meglepte, hogy az utóbbi kategóriában ő került ki győztesként, azonban egy ennél sokkal kellemetlenebb meglepetés is érte az est folyamán.

Az egyik táncosa, Brandon Mathis elárulta, hogy hatalmas baki csúszott az énekes fellépésébe, melynek során az As It Was című slágerét adta elő. A szerzemény klipjében is látható forgó kisszínpad ugyanis az ellenkező irányba kezdett el forogni, nem pedig úgy, ahogy azt a próbák során begyakorolták, így a csapatnak improvizálnia kellett, és a koreográfiát fordítva voltak kénytelenek eltáncolni. 

Abban a pillanatban, hogy szétnyílt a függöny, és elkezdődött a fellépés, a kisszínpadunk fordítva kezdett forogni, pont az ellenkező irányba. Mindannyian beparáztunk! Élőben ment a műsor, és az égvilágon semmit nem tudtunk tenni ellene. Egy héten keresztül próbáltunk úgy, hogy egy irányba forgott, majd a fellépés során a másik irányba indult el. Ott helyben kellett megoldanunk a problémát, és az egész koreográfiát fordítva eltáncolni. Elég profi munka volt

– mesélte az Instagram történetében.

Harry és a csapata profik módjára kezelték a helyzetet, és így is egy csodás fellépést villantottak, de azért látszott rajtuk, hogy valami nem oké. Az elején a táncosok arcán látni lehetett, hogy össze vannak zavarodva, az énekes pedig egyszer meg is botlott, amikor jött le a kisszínpadról.

Egyébként két volt bandatársa is gratulált Harry-nek a 2 Grammy-díjához: Liam Payne egy képet osztott meg az énekesről Instagramon, míg a nyáron a Sziget Fesztiválra érkező Niall Horan az Instagram történetében szentelt egy képet neki.

Wow… csodálatos ezekre a képekre felkelni, és amikor olyan zenét csinálsz, mint Harry, minden milliszekundumát megérdemled a sikernek, hogy ránézel és mosolyogsz a díjad miatt, amiért megdolgoztál. Az isten áldjon testvérem, gratulálok

– írta Liam.

nagyon büszke vagyok ❤️ @harrystyles

– írta Niall.

A ceremóniáról az összefoglalónkat ide kattintva éred el.