Rajzás: Billie Eilish is szerepel a Beyoncé-ról mintázott horror sorozatban

Mától nézhető a sorozat.

A Swarm, vagyis magyar címén a Rajzás hazánkban is az Egyesült Államokbeli premierrel egyidőben lett elérhető. A horror-thriller sorozatot az SXSW-n mutatták be, ahol a nézők visszajelzései alapján elég brutális anyagra számíthatunk. Itthon pedig a Prime Video felelős a bemutatóért.

A sorozatban megismerhetjük Dre, egy fiatal nő történetét, aki megszállottja egy fikciós popsztárnak, akit egyébként Beyoncéról mintáztak, akinek a rajongóit The Swarm-nak (raj) nevezik – ez pedig Beyoncé Bey Hive rajongócsoportját hivatott jelképezni. A horror-thrillerben azt láthatjuk, ahogy az efféle csoporthoz tartozás egy sötét fordulatot vesz és a főhősünkkel váratlan, kellemetlen dolgok történnek. Érdekesség, hogy az alkotásnak semmi köze az 1978-as és a 2007-es Rajzás című filmekhez.

A szereplőgárda egyébként nagyon színes, és hiába nem jelenik meg fizikálisan Beyoncé, a jelenléte érezhető. A felelős készítő egyébként Donald Glover, vagy Childish Gambino, míg a főbb szerepekben Dominique Fishback, Chloe Bailey, vagyis az énekes-színésznő Chlöe, Nirine S. Brown és sokak meglepetésére az idén a Sziget Fesztiválra látogató Billie Eilish is, akinek szerepét mindenki próbálta titokban tartani és nagyjából sikerült is, csupán pletyka szinten találkozhattunk az énekesnő nevével. Eilish egyébként egy szektavezetőt alakít és ez az első televíziós szereplése, mint színésznő.

Megnézem