Folytatja a raphadjáratot PRIBELSZKI Alee-val közösen

Miután Curtis-szel „beszedte a pénztPRIBELSZKI, „Legenda leszek” címmel folytatja albumfelvezetését. A hiphop háborúkra hajazó zsáner vonalán maradva ezúttal az előadó-producer-dalszerző az X-Faktor nyertes Alee-t szemelte ki kendőzetlen, dinamikus kiadványához, ami kétségtelenül kimozdítja a komfortzónájából a hallgatókat!

Április 13-án érkezik PRIBELSZKI ’HOTBOX’ című, öt számból álló EP-jével, amelyen olyan nevek szerepelnek majd, mint Hadas Alfréd, Alee, Závodi Marci azaz 9in9er, és nem utolsó sorban a sztár rapper-dalszerző Curtis. Utóbbi kollaboráció már meg is jelent, ami jelenleg is rendesen pörög a digitális zenei megosztókon, most pedig az Alee-val együtt készült felvétel debütál „Legenda leszek” címmel. 

Pribelszki Norbi az újdonságról elmondta, hogy:

Már a kezdetekkor ismertem Alee munkásságát, nagyon tetszett már akkor is, amit csinál. Felajánlottam, ha szüksége lenne stúdiós segítségre, bármikor számíthat rám. A beszélgetésünk után röviddel pedig beválogatták az X-Faktorba, amit meg is nyert. Emiatt is tolódott a közös projekt, de most végre rendesen odapirítunk a közönségnek!

Az eredmény egy feszes, megalkuvástól mentes szövegelés a régebbi iskola beatjeinek hullámain, amely egy visualizerrel együtt érkezik!