David Guetta és Martin Garrix is Kolozsváron koncertezik

8 színpaddal érkezik a szomszédos Románia legnagyobb fesztiválja, az Untold a 2023-as etapban. Tegnap pedig vadonatúj nevekkel is érkeztek.

Csak a szokásos minőség: David Guetta, Martin Garrix, Alesso, KSHMR és Salvatore Ganacci mind a nagyszínpadot erősítik majd, az egyel kisebb, Galaxy színpadon Amelie Lens, Boris Brejcha, Vamelphat, Marco Carola, Dixon és Bedouin bulijait élvezheti majd az egybegyűlt közönség.

A jelenleg Ázsiában turnézó Martin Garrix majd egy Egyesült Államokbeli koncertsorozat után tér vissza az európai nyárba és egy igazán egyedi és különleges show-val a kolozsvári Untold fesztiválra is ellátogat majd. Na, de nem csak Garrix lesz az egyetlen és imádott DJ: David Guetta is érkezik, akit már nem egyszer választottak a világ legjobb lemezlovasának. Guetta több, mint 10 milliárd streamet tudhat magának és olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Sia, Bebe Rexha, Becky Hill, Akon, Ava Max vagy Jess Glynne.

A klubokat domináló Amelie Lens az elmúlt években lett a fesztiválok nagy kedvence, ugyanis minimál stílusával hamar belopta a magát a közönség szívébe. De több techno névvel is találkozhatunk még a Galaxy színpadon.

Az eddig bejelentett nevek között ott van például Armin van Buuren és az Imagine Dragons is, akik mind egy-egy nagyon izgalmas show-val készülnek a fesztiválra. Jegyek 139 eurótól kezdődően az untold.com-on érhetőek el.