Rév Marcell is dolgozott Miley Cyrus új koncertfilmjén

Megérkezett Miley Cyrus új lemeze.

Megjelent Miley Cyrus vadonatúj albuma, az Endless Summer Vacation, rajta a Flowers című megaslágerrel, mely már hazánkban is tripla platina kislemez lett mindössze 7 héttel a megjelenése után.

De ne hagyjuk, hogy a Flowers elvegye a reflektorfényt a lemez egyik legnagyobb erősségéről: mindenki megtalálja rajta a neki való stílust és kedvenc dalt. Miley maga árulta el, hogy a korong AM és PM részre osztható, ami valójában annyit takar, hogy az első fele egy fülledt nyári napot idéz meg, könnyed dallamokkal míg a második egy sötétebb, ütemesebb oldalt fed fel.

Az AM rész a reggelt jelenti. Van egy kis nyüzsgés, energia és új lehetőségek tárulnak elénk. Egy új nap jön. Éjszaka a légkör silánnyá válik, szinte elfedi a kosz; ugyanakkor van benne valami báj is. Az este remek alkalom a pihenésre és a regenerálódásra, de egyúttal a vad oldal megismerésére is alkalmas. A Los Angeles-i éjszakának van némi energiája, ami miatt a baj felszínre tör. Nagyon inspiráló számomra ez az egész.

Miley még soha nem volt ilyen erős és magabiztos. Az Endless Summer Vacation mind zeneileg, mind vizuálisan tükrözi jelenlegi fizikai és mentális állapotát, amelyre mostanában nagy hangsúlyt fektet. Az album egy szerelmes levél kedvesének, Los Angelesnek. Az itt rögzített albumot Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It és Tyler Johnson készítette.

Megérkezett új kislemezének, a River-nek a hivatalos videója is, melyben az énekesnő tovább folytatja a tematikát, amit elkezdett Flowers c. kisfilmjében is: megmutatja a világnak, na meg exének, Liam Hemsworth-nak, hogy ő bizony egy értékes és erős, független nő.

Már megtekinthető a Disney+-on az Endless Summer Vacation Backyard Sessions koncertfilm is, mely ugyanabban a villában került felvételre, ahol a Flowers videoklip készült, és az új album néhány dalát valamint a The Climb című slágerét hallhatjuk benne élőben. A koncertfilm operatőre szintén a főként az Eufóriából ismert Rév Marcell volt, ahogy a Flowers videoklipnek is.