Ez a híres énekesnő képviseli majd az Egyesült Királyságot az Eurovíziós Dalfesztiválon

2022 egyik legnépszerűbb dalát tudhatja magáénak.

Hónapok óta megy a találgatás, hogy vajon Ellie Goulding vagy Rina Sawayama fogja képviselni az Egyesült Királyságot az idén Liverpoolban tartandó Eurovíziós Dalfesztiválon, de végül egy harmadik, igazán népszerű brit előadót láthatunk május 13-án a nagyszínpadon versenyezni.

Pár órája viszont lerántották a leplet arról, hogy Mae Muller képviseli majd az országot a ma megjelent I Wrote A Song című szerzeményével. Az énekesnőt egyébként amikor először leszerződtették, még egy tipikus, angol sörözőben dolgozott, így biztosan nagy előrelépés számára az, hogy versenyezhet.

Mae egyébként 2021/2022 egyik legnagyobb slágerét tudhatja magáénak a Better Days-zel, melyet NEIKED-del és Polo G-vel dobott piacra közösen, azóta pedig Just Came To Dance c. dalát hallhatjuk folyamatosan a rádiókban, de feldolgozta már Harry Styles As It Was c. dalát is.

Mae a következőket mondta arról, mit érez, hogy ő indulhat otthona színeiben:

NAGYON izgatott vagyok, hogy idén én is részt vehetek az Eurovízión és a hazámat képviselhetem. Mindig is imádtam a dalfesztivált és elképesztő érzés, hogy egy ilyen versenyben lehetek benne. Óriási rajongója vagyok egy csomó olyan előadónak, akiket itt kaptak fel, mint az ABBA vagy a Måneskin!