Továbblépett eljegyzése felbontása után Avril Lavigne: ő az új párja

Párizsban tette hivatalossá kapcsolatukat a két sztár.

Hetekkel ezelőtt érkezett a hír, miszerint Avril Lavigne és egykori párja, Mod Sun felbontották az eljegyzésüket, és külön utakon folytatják az életüket. Akkor még az énekes egyik szóvivője tagadta, hogy szakított volna a pár, azonban azóta már Mod Sun az Instagram oldalán megerősítette a dolgot, ahol is azt írta: egy hét alatt teljesen megváltozott az élete, és a szíve összetört.

Ezzel egyidőben olyan pletykák is felröppentek, hogy Avril és a rapper Tyga között alakulóban van valami, ugyanis egy közös vacsorát követően ölelkezve kapták lencsevégre őket, majd együtt távoztak az étteremből. Ezek a pletykák most beigazolódtak, ugyanis a két sztár nyilvánosan is hivatalossá tette a kapcsolatukat, méghozzá a Párizsi Divathéten, ahol kézen fogva jelentek meg, és pár csók is elcsattant közöttük az egybegyűltek előtt.

A pár az egyik bemutatón az első sorban ült, és szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat együtt, végig hatalmas mosoly volt az arcukon.

Bár Avril és Tyga most mutatkoztak először együtt nyilvánosan, az utóbbi hetekben rengeteg időt töltöttek együtt. Pár napja közösen jelentek meg Leonardo DiCaprio egyik buliján, és több randin is kiszúrták őket a lesifotósok.

Az énekesnő egyébként, miután már megjárta Kanadát, az Egyesült Államokat, Latin-Amerikát, és Ázsiát, áprilisban Európába is elhozza a Love Sux elnevezésű turnéját. Hozzánk legközelebb Bécsbe látogat el április 27-én, a koncertre pedig nagyon korlátozott számban még mindig lehet jegyeket venni ide kattintva.