Szakított volna Avril Lavigne és vőlegénye, Mod Sun?

A páros kevesebb, mint egy éve jár jegyben.

Úgy tűnik, újra szingli lett Avril Lavigne. A TMZ-nek és a People magazinnak ugyanis két különböző forrás is megerősítette, hogy az énekesnő és vőlegénye, Mod Sun szakítottak. Az állítólagos bennfentesek elmondása szerint az elmúlt hónapok során a kapcsolatuk már a végét járta, most pedig ki is mondták, hogy vége.

Az elmúlt két hónapban se veled, se nélküled viszony alakult ki közöttük, mostanra pedig már nincsenek együtt

– árulta el az egyik forrás.

A hír azután érkezett, hogy az énekesnőt és a rapper Tyga-t ölelkezve kapták lencsevégre pár napja a lesifotósok egy közös vacsora után, amiről aztán együtt mentek haza. A bennfentesek szerint azonban semmi nincs közöttük, csupán barátok.

Avril és Tyga pusztán barátok, semmi több nincsen köztük. Nem azért szakított Avril és Mod Sun, mert egy harmadik fél férkőzött a kapcsolatukba.

Mod Sun szóvivője nyilatkozott a People magazin megkeresésére, és szűkszavúan annyit mondott, hogy ők nem értesültek a szakításról.

Három napja, amikor Mod elindult turnézni, még együtt voltak és jegyben jártak, így ha azóta változott valaki, az újdonság számára.

Az énekesnő szóvivői nem kívántak nyilatkozni.

Avril és Mod Sun 2021-ben ismerkedtek meg, és szinte azonnal össze is jöttek. Az eljegyzésükre tavaly márciusban, Párizsban került sor. A páros utoljára február elején, a Grammy-gálán jelent meg közösen.