Új lemezzel tért vissza Adam Lambert

Az extravagáns előadó, Adam Lambert első feldolgozás-albumán tizenegy olyan műfajokon átívelő sláger csendül fel, mint Bonnie Tyler klasszikusa, a „Holding Out for a Hero”, SiaChandelier” című dala, Billie EilishGetting Older” száma, Lana Del ReyWest Coast”-ja vagy a Kings of LeonSex on Fire” himnusza. A ’High Drama’ nemcsak egy utazást mutat be a modern zenén keresztül, hanem minden egyes felvétel a művész páratlan énektehetségét is bizonyítja. 

Adam számára nem ismeretlen, hogy más előadók dalainak minőségi átalakításával tömegeket nyűgöz le, hiszen pályafutása is egy tehetségkutató műsorban, az American Idol-ban kezdődött, amelyben egészen a második helyezésig jutott.

Ez a lemez betekintést enged a világomba. Az elmúlt évtizedben számos különböző területet, hangot és energiát fedeztem fel magamban, és úgy érzem, hogy karrierem új fejezetének része az, hogy igazán tisztában vagyok azzal, ki vagyok, mi vagyok, és mi nem vagyok. Azt hiszem, ezeken a dalokon keresztül mindezt meg tudom mutatni a közönségnek

– mondta el Lambert.

Adam a kiadvány megjelenésének időpontjára egy mélyen személyes klipet is kiadott a „Getting Older” kísérőjeként, amelyen gyerekkori videókat, meghatározó, filmtekercsre vett karrierpillanatokat is felfedett a gyönyörű énekhanggal rendelkező sztár.