Nicki Minaj még mindig szüneten van, de az alteregója nem

Íme a Red Ruby Da Sleeze!

Tavaly minden eddiginél nagyobb sikereket ért el Nicki Minaj a Super Freaky Girl című slágerével, mely a karrierje során az első szóló listavezető dala lett az amerikai Billboard Hot 100 slágerlistán, most pedig itt a folytatás! Megjelent a rapkirálynő legújabb trackje, a Red Ruby Da Sleeze, amiben a 2018-ban bemutatkozott alteregójáé, Chun-Li-é a főszerep.

Nicki még mindig szüneten van. De ez a ribi? Ez nem

– írta Instagram oldalán.

Az előadótól nem idegen, hogy más-más személyek bőrébe bújik a zenéjében, hiszen karrierje kezdete óta játszik ezzel. A leghíresebb alteregója kétségkívül Roman, aki főként az első pár lemezén kapott kiemelt szerepet, de tavaly ismét visszatért a Super Freaky Girl remix változatában.

Az előadó az előző slágeréhez hasonlóan most is egy régebbi dalt vett alapul a szerzeményhez, méghozzá Lumidee 2003-as Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh) című klasszikusát. Érdekesség, hogy nemrég Anne-Marie és a Little Mix is felhasználták az ikonikus tracket a kollabjukhoz.

Nicki egyébként a megjelenést követően meghosszabbította a korábban felállított rekordját az amerikai iTunes-on, mint az a rapper, akinek a legtöbb, szám szerint 33 első helyezett dalt sikerült bezsebelnie, a Billboard Hot 100-on pedig Missy Elliot rekordját döntötte meg, mint az a női rapper, akinek a dalai a legtöbb időt töltötték a slágerlistán.

Az előadó soron következő, ötödik albuma idén nyárra várható.