Érkezik Jenna Ortega és The Weeknd közös filmje

Az alkotásról egyelőre szinte semmit nem tudni.

Jenna Ortega valóságos szupersztárrá avanzsálódott a tavalyi év folyamán a Wednesday című Netflix sorozatnak köszönhetően, The Weeknd pedig idén mutatkozik be először színészként is a hamarosan érkező The Idol című sorozatban, mely az HBO-n lesz látható. A két sztárt pedig a jövőben együtt is láthatjuk a képernyőn, ugyanis készülőben van a közös filmjük.

A munkálatok már februárban megkezdődtek, azonban az alkotásról egyelőre szinte semmit nem tudni, még a címét sem. Annyi biztos viszont, hogy Jenna és az énekes mellett az ír színész, Barry Keoghan is feltűnik majd benne, akit korábban többek között a Dunkirk című filmben is láthattunk, a rendezője pedig Trey Edward Shults lesz. 

A forgatókönyvet a rendező írta The Weeknd-del és Reza Fahimmel karöltve, és a produceri feladatokat az írók, illetve Kevin Turen és Harrison Kreiss mellett Jenna látja majd el. A film zenéjéért nem meglepő módon részben The Weeknd lesz felelős. 

A Deadline információi szerint az énekes már régota dolgozik a történeten, az elmúlt hónapok során pedig felkereste Trey-t, hogy felkérje, mint rendezőt. Ezután írták meg Reza-val kiegészülve a forgatókönyvet, amit eljutattak Jenna-hoz és Barry-hez. Bár mindkét színész rengeteg ajánlatot kapott mostanában a nagy áttöréseiket követően, mindketten úgy döntöttek, hogy The Weeknd filmjét szeretnék a következő projektjüknek.

The Weeknd-nek idén érkezik az HBO-ra a The Idol című sorozatba, melyet az Eufória készítőjével, Sam Levinsonnal közösen álmodott meg. Jenna-t legközelebb a Sikoly 6. részében láthatjuk, aminek hazánkban március 8-án lesz a premierje a mozikban, de a Wednesday 2. évadát is berendelte már a Netflix.