Az Outer Banks sztárja majdnem a Stranger Things főszereplője is lett

Élete legrosszabb meghallgatásán vett részt.

Chase Stokes neve valószínűleg mindenkinek az éppen 3. évadával futó Outer Banks c. sorozatból lehet ismerős, de kevesen tudják, hogy a népszerű kalandsorozat előtt a színész egy másik, egyébként mára kult-sorozat egyik szereplőjének meghallgatására ment el.

A színész néhány évvel ezelőtt élete egyik legkellemetlenebb meghallgatásában volt része, amikor is a Stranger Things egyik karakterét, Steve Harringtont keresték. Stokes úgy emlékszik vissza az egészre, mint élete legnagyobb baklövése és nem is feltétlenül azért, mert nem kapta meg a szerepet, hanem szimplán azért, mert égő volt.

Elfelejtettem a szövegemet és teljesen elcsesztem. 8 órát vezettem Atlantából Orlandoig, ami alatt az egész életemet megbántam…. Bárcsak mondtam volna néhány szót, de igazából Joe Keery egy igazi legenda és annyira királyul hozza Steve Harringtont. Nagyon büszke vagyok rá.

Az Outer Banks-t még az eheti premier előtt berendelte a Netflix egy 4. évadra is, a Stranger Things pedig várhatóan legkorábban 2024-ben térhet vissza utolsó évadára a streaming óriás platformjára.