Visszatértek a Jonas tesók

Május 12-én érkezik a Jonas Brothers visszatérő lemeze.

A Jonas Brothers mindig is az évek egyik leginkább várt visszatérői, ugyanis mindig sikerül valami mást, valami újat megmutatniuk magukból. Most pedig a Wings című dalukkal felkészülhetünk a május 12-én érkező lemezükre is, mely The Album címmel kerül majd a boltok polcaira.

Utoljára 2019-ben jelentkeztek a srácok lemezzel, Happiness Begins címmel, melyről valószínűleg a Sucker c. slágerük lehet ismerős. Új megjelenésük teljesen más stílust vesz fel, mint az eddig megjelenéseik: az 1980-as évekbe kalauzolnak, erős basszusokkal és falsettókkal. A dal és a lemezük producere is Jon Bellion volt, aki dolgozott már korábban Justin Bieberrel vagy Halsey-val is. A dalhoz készült kisfilmben Haley Lu Richardson köszön vissza, aki A Fehér Lótuszban alakított nagyot, majd a sok interjú után kiderült, hogy egy igazi Jonas-stan, így külön öröm volt számára, hogy felkérték a videóban való szereplésre.

A Wings a tökéletes kezdete ennek az új fejezetnek az életünkben. Jonnal egy olyan oldalunkat sikerült felfedezni, amit még eddig sosem sikerült.

Las Vegasban, rezidenciájuk során adták elő először élőben a dalt, majd pedig lassan a Broadway felé indulnak, ugyanis 5 éjszakán át, minden éjszakán más lemezük előtt tisztelegnek majd. Remélhetőleg hamarosan már tényleg nyakukba veszik a világot és Európát is végigturnézzák majd új korongjukkal.

Amíg pedig az új anyagra várunk, a Prime Video-n több, a Happiness Begins-hez kapcsolódó dokuval is találkozhatunk.