Nem kaptak elég pénzt a Bajos csajok eredeti szereplői ahhoz, hogy visszatérjenek

Pedig mind a négyen beleegyeztek abba, hogy szerepelnének az új filmben.

Az ikonikus négyes, Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Rachel McAdams és Lacey Chabert is beleegyezett és szívesen visszatérne az új Bajos csajok musical-filmben, viszont az egyeztetések egyelőre nem folytatódnak, ugyanis a Paramount+ által fejlesztett film készítői nem akartak megfelelő mennyiségű fizetést adni a színésznőknek.

Így szinte az egész eredeti, 2004-es szereplőgárda megjelent volna a Bajos csajok musicalben, melyben egyébként az Egyetemista lányok szexuális élete c. sorozat főszereplőjével Renée Rapp-el és A nyár, amikor megszépültem sztárjával Chris Briney-val készül el többek között.

A Paramount Pictures nem akar annyit fizetni a lányoknak, mint amennyit érnek. Mindannyian készen álltak visszatérni, de a Paramount tiszteletlen volt velük szemben. Jelenleg az egyezkedések egyhelyben állnak.

– állítja egy bennfentes.

Annyit tudni, hogy Tina Fey, aki az eredeti filmekben a matektanár, Ms. Norbury szerepét viselte magán, visszatér a filmben és egy 7 számjegyű összeget kap munkájáért, ami magában foglalja a szereplést és a produceri munkákat is. Lindsay-nek és társainak csak a töredékét ajánlották az összegnek.