Cserbenhagyásos autóbaleset miatt keresi a rendőrség az Eufória sztárját

A színész egyelőre nem gyanúsított.

Keresi a rendőrség az Eufória sztárját, Angus Cloudot, ugyanis úgy vélik, köze lehetett egy cserbenhagyásos autóbalesethez. A TMZ információi szerint az eset kedden történt a kaliforniai Marina del Rey-ben, ahol a színész és egy másik férfi egy sportkocsit vezettek, amivel hátulról nekiütköztek egy Toyotának.

Az ütközés következtében a Toyota egyik utasa sérült meg, a karján és a lábán szenvedett zúzódásokat. Angus, és a társa egy közeli parkolóba hajtottak el az eset után, ám amikor pár perccel később a utánuk mentek a másik autó utasai, már csak hűlt helyüket találták.

A rendőrség elmondta, hogy az Eufória sztárja hivatalosan nem gyanúsított az ügyben, csupán ki szeretnék hallgatni, hogy kiderüljön, köze van-e a balesethez, és/vagy ő okozta-e azt. A színész szóvivői nem kívánták kommentálni az esetet.

Angus 2019-ben robbant be a köztudatba az HBO sikersorozatának köszönhetően, melyben Fezco karakterét hozza el a képernyőre, úgy, hogy előtte semmiféle színészi tapasztalata nem volt. Az alakítása egyből belopta magát a nézők szívébe, azóta pedig már több filmben is szerepet kapott, melyek közül három is érkezik a közeljövőben.