Négy év után visszatér Melanie Martinez: érkezik az előadó harmadik albuma!

A Portals jövő hónapban jelenik meg.

Melanie Martinez legutóbbi albuma, a K-12, melyhez egyébként hazánkban forgatta a filmjét, 2019-ben jelent meg, azóta pedig nem igazán hallani az előadóról. Szeret eltűnni ugyanis a nyilvánosság elől, mikor éppen nem egy adott korongját népszerűsíti, most viszont, 4 év várakozás után végre visszatér, a rajongók legnagyobb örömére.

Melanie soron következő, harmadik lemeze a Portals címet kapta, és jövő hónapban, március 31-én jelenik meg. Az albumot egy rövid videóval jelentette be, melyben egy álomszerű erdőben egy furcsa lény kel ki egy tojásból. Emellett az elmúlt napok során már több előzetest is posztolt az Instagram oldalára, melyekből tisztán látszik, hogy szokásához híven ismét egy teljesen új világba kalauzol majd el minket a zenéjével.

A korongot ide kattintva tudjátok előrendelni – lapozzatok az alábbi Instagram posztban a borítójáért:

Az anyagon összesen 13 új track kap helyet, mi több, ismét társulni fog hozzá egy film is.

Melanie több, mint egy évtizede, 2012-ben tűnt fel az amerikai The Voice-ban, ahol a tehetségének és egyedi stílusának köszönhetően egyből hűséges rajongótáborra tett szert. Debütáló albuma, a Cry Baby 2015-ben jelent meg, melyet a K-12 követett négy évvel később. Az utóbbihoz egy filmet is forgatott, méghozzá hazánkban – reméljük, amikor következőnek idelátogat, már egy koncert miatt teszi majd!