Egy kollab erejéig visszatér Ariana Grande a zenéhez a szünetéről

The Weeknd miatt kivételt tett az énekesnő.

Igencsak elfoglalt mostanában Ariana Grande, ugyanis gőzerővel dolgozik a Wicked című filmjén, ami miatt egy kis időre vissza is vonult zeneileg. Most azonban kivételt tett, hiszen egy jó barátja kérte fel egy közreműködésre, amire nem tudott nemet mondani. A szóban forgó énekes The Weeknd, a dal pedig, aminek hamarosan hallhatjuk a duett változatát, nem más, mint a Die for You

Az énekesnő a közösségi oldalain osztott meg egy videót arról, hogy a kollabon dolgozik, így jelentette be a hírt.

Megírtam és felvettem egy verzét egy barátomnak egy 14 órás forgatás után. Ebben az esetben kivételt kellett tennem

– írta.

A videót The Weeknd is megosztotta egy emojival: ????. A Die for You eredetileg az énekes 2016-os Starboy című lemezén kapott helyet, arról viszont egyelőre nincs hír, hogy az Arianával közös remix mikor érkezik.

Nem ez az első alkalom, hogy együtt dolgozik a két sztár. Csaknem egy évtizede jelent meg első közös slágerük, a Love Me Harder, ezt pedig még két kollab követte: a 2020-as Positions című albumon található Off the Table, és az egy évre rá megjelent Save Your Tears remix. 

Ariana utoljára több, mint egy éve örvendeztette meg új zenével a rajongóit, méghozzá a Kelly Clarksonnal közös Santa, Can’t You Hear Me című karácsonyi szerzeménnyel. Egy jó darabig pedig nem is számíthatunk tőle több új zenére, ugyanis minden idejét a Wicked című filmnek szenteli, melyben az Óz, a csodák csodája című klasszikusból jól ismert Glinda, az északi jó boszorkány szerepét alakítja. A musical első fele 2024. december 25-én, a második része pedig egy évre rá, 2025. december 25-én kerül a mozikba.